Kroonhout

Element van de toekomst

Als bouwend Nederland staan we voor een toekomst met grote uitdagingen. Tegelijk is dit een transformatie vol prachtige kansen! Vanuit Kroonhout delen wij onze kennis en kunde over bouwen met Prefab HSB. Dat geeft rust. Onze ondersteuning biedt u als aannemer, architect of ontwikkelaar, praktische inzichten als het gaat om duurzaamheid, techniek, kwaliteit, proces en onder aan de streep optimale winstgevendheid.

Bouwen met geprefabriceerde houtelementen maakt de gehele bouwontwikkeling een stuk eenvoudiger. Het bouwproces wordt veel overzichtelijker. Er is een betere afstemming tussen disciplinesmateriaalverbruik wordt geoptimaliseerd en dankzij de geconditioneerde productie is er sprake van een constante bouwkwalitateit. Betrokken in uw bouwteam, ondersteund door BIM en op een stevige basis van een hoogwaardige productiefaciliteit zijn wij uw betrouwbare prefab HSB kennispartner. Zo levert u op een ontspannen manier de hoogste prestaties. Dit maakt Kroonhout Prefab HSB het element van de toekomst.

Handelsmerk K&A

Kroonhout is een handelsmerk van K&A Houtbouw B.V., producent van schottenketen en houtskeletbouwelementen in Groot-Ammers. Met ruim 25 jaar aan ervaring is K&A als timmerfabriek een solide partner voor haar opdrachtgevers. Kroonhout is ontwikkeld om een duidelijker onderscheid te maken tussen de activiteiten rondom de productie van schottenketen en HSB. Vanuit Kroonhout wil K&A haar inzichten op het gebied van bouwen met Prefab HSB delen en zich nog sterker richten op innovaties voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Werkplaats

Vanuit onze moderne productiefaciliteit met een doorontwikkeld proces en bovenal met onze kundige vakmensen, borgen wij de kwaliteit die nodig is voor een duurzaam eindresultaat. Voor complexe vraagstukken weten wij keer op keer passende antwoorden te vinden. Of dit nu gaat over technische zaken zoals luchtdichting of brandwerendheid, logistieke vragen zoals transport en levering of wanneer creatieve constructies nodig zijn. Onze werkplaats is een afgestemd samenspel tussen engineering, calculatie en productie. Kom langs en ervaar hoe dat in onze dagelijkse praktijk werkt. Van harte uitgenodigd.

Wij zoeken collega's

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

Kroonhout is een handelsmerk van

Kroonhout is een handelsmerk van