Engineering en

werkvoorbereiding

Optimale controle over het eindresultaat

De toepassing van Prefab HSB begint al op de tekentafel. Maximaal profiteren van houtskeletbouwelementen vraagt vanaf het eerste ontwerp een HSB-perspectief. Het bouwt namelijk anders dan met conventionele technieken. Om van alle slimmigheden optimaal te profiteren, helpen wij van engineering tot werkvoorbereiding met het maken van de juiste keuzes.

Betrek ons in een vroeg stadium al in uw bouwteam. Vanuit onze ervaring in het bouwen met prefab HSB, delen we onze inzichten die u door het hele proces meer controle geven over het eindresultaat. Bouwkundig maar ook procesmatig. Oftewel, kwalitatief goed, maatvast en op tijd.

Gecontroleerde productie houtskeletbouwelementen

Prefabricage geeft grip

Dat houtskeletbouwelementen van goede kwaliteit zijn is niet vanzelfsprekend. Daarvoor hebben we in ons 25-jarig bestaan continu aan de optimalisatie van ons proces gewerkt. Een HSB-productiestraat neerzetten is één ding, de productiestraat en het hele proces eromheen beheersen vraagt vakmanschap.

Het resultaat van deze procesbeheersing is kwaliteitszekerheid. Prefabricatie geeft grip op kwaliteit en dat is een belangrijk voordeel om voor Prefab HSB te kiezen. Zonder in te leveren op flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Installatie en pre-montage

Geen verrassingen in het werk

Naast de prefabricage van het HSB-element, biedt onze werkplaats ruimte voor aanvullende installatie en pre-montage van bijvoorbeeld elektraleidingen/-dozen en kozijnen. Door het gebruik van o.a. BIM-3D engineering zijn deze werkzaamheden vooraf in te plannen. Hierdoor zijn er minder mensen op de bouwplaats en is er minder kans op ruis en fouten. U komt niet voor ongewenste verrassingen te staan die achteraf veel tijd kosten om op te lossen. Zo blijft uw bouwproject strak op schema.

Projectlogistiek

Inzicht en overzicht tot in detail

Prefab Houtskeletbouw kent ook in de logistiek van uw bouwproject voordelen. Het lichte gewicht van het HSB-element is de voornaamste eigenschap wat leidt tot verschillende voordelen. Zo is er lichter materieel nodig in transport en verwerking. Er kunnen meerdere elementen tegelijk vervoerd worden wat leidt tot minder transportbewegingen. Dat is naast een winst in efficiëntie, ook een behoorlijke reductie van kosten en CO2.

Projecten

Kroonhout is een handelsmerk van

Kroonhout is een handelsmerk van