Project details

Projectnaam: De President
Projectplaats: Verhulstplein, Den Haag
Opdrachtgever: Heembouw Wonen, Roelofarendsveen
Architect: Klunder architecten, Rotterdam
Kroonhout: Engineering en levering 5.900 bruto m2 HSB binnenspouwbladen en stelkozijnen
Constructeur: IBT Alblasserdam
Realisatie: 2018/2019

HSB binnenspouwbladen De President Den Haag

Nieuwbouw 157 appartementen

Aan het Verhulstplein in Den Haag heeft Heembouw op de plek van twee leegstaande kantoorgebouwen een nieuw woongebouw en een tweelaagse parkeergarage gerealiseerd. Het nieuwe woongebouw omvat 157 appartementen: 133 vrije sector huurappartementen, 22 koopappartementen wn 2 penthouses.
Kroonhout verzorgde de engineering volgens de Lean filosofie van Heembouw, waarbij ketenpartners het model gezamenlijk reeds virtueel gebouwd hebben (BIM). Daarvoor maakte Kroonhout gebruikt van Tekla HSB, waarmee tevens onze (semi-)automatische productiestraat werd aangestuurd.

Neem contact op en ontdek hoe onze inzichten in HSB je verder brengen.

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

    Gerelateerde projecten

    Kroonhout is een handelsmerk van

    Kroonhout is een handelsmerk van