Project details

Projectnaam Kantoor Heembouw
Projectplaats Huygensstraat, Berkel en Rodenrijs
Opdrachtgever Heembouw Kantoren, Berkel en Rodenrijs
Architect Heembouw Architecten
Kroonhout Engineering en levering 400 bruto m2 dampopen HSB systeem
Constructeur IBT Alblasserdam
Realisatie 2019/2020

HSB binnenspouwbladen
Kantoor Heembouw
Berkel en Rodenrijs

Realisatie van duurzame en gezonde kantoren

Heembouw Kantoren realiseerde haar nieuwe huisvesting in Berkel en Rodenrijs op bedrijventerrein Oudeland. Het ontwerp voor het kantoor is samen met Heembouw Architecten, het architectenbureau van Heembouw, geheel vanuit een circulaire, duurzame en gezonde gedachte ontworpen. Hierbij werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van circulaire en/of biobased bouwmaterialen. In de nieuwe huisvesting komen de ambities van Heembouw op het gebied van ontwerp en realisatie van duurzame en gezonde kantoren samen. Het is een showcase én proefcase voor de verdere ontwikkeling van de circulaire ontwerp principes, waarin Heembouw als ontwerpende bouwer met Heembouw Architecten het voortouw neemt.
Kroonhout engineerde en leverde de dampopen HSB gevelelementen, waarbij gebruik is gemaakt van houtvezelisolatie (zowel tussen als voorlangs het HSB frame).

Neem contact op en ontdek hoe onze inzichten in HSB je verder brengen.

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

    Gerelateerde projecten

    Kroonhout is een handelsmerk van

    Kroonhout is een handelsmerk van