Project details

Projectnaam WOUDT
Projectplaats Delflandpleinbuurt, Amsterdam
Opdrachtgever Hillen-Roosen, Amsterdam
Architect Paul de Ruiter, Amsterdam en PBV Architecten, Wassenaar
Kroonhout Engineering en levering 3.700 bruto m2 HSB binnenspouwbladen
Constructeur IBT Alblasserdam
Realisatie 2017/2018

HSB binnenspouwbladen
WOUDT Amsterdam

Appartementencomplex 13 en 7 bouwlagen

Woudt is een appartementencomplex dat bestaat uit een hoogbouw deel van 13 bouwlagen en een laagbouw deel van 7 bouwlagen. In het gebouw worden 124 drie-kamer appartementen in de vrije huur sector gerealiseerd.

Woudt wil een duurzame en groene impuls geven aan de Delflandpleinbuurt. In het ontwerp zit dan ook een grote gemeenschappelijke binnentuin. Bij dit project is tunnelbouw toegepast, met prefab balkons en galerijen. Kroonhout engineerde en leverde voor de gevels de houtskeletbouw elementen en voorzag deze van de aluminium kozijnen af fabriek. De gevelbekleding bestaat uit aluminium Apolic-panelen in verschillende vormen. Het project is volledig in BIM uitgevoerd. Bij het ontwerp is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

Neem contact op en ontdek hoe onze inzichten in HSB je verder brengen.

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

    Gerelateerde projecten

    Kroonhout is een handelsmerk van

    Kroonhout is een handelsmerk van