Project details

Projectnamen Interimssporthalle PH Ludwigsburg / Bϋrogebäude Getrag / Hörsaalgebäude RWTH Aachen University
Opdrachtgever Neptunus Equipment, Kessel
Kroonhout Ontwikkeling, productie en levering > 5.000 m2 Multideck Flexolution prefab vloersysteem
Constructeur Ingenieursburo Ulehake, Oss
Realisatie 2018, 2019, 2020

Prefab vloerelementen

Demontabel en herbruikbaar

Neptunus bouwt in zeer korte tijd demontabele gebouwen met de “look” en “feel” van een permanent gebouw. Daarvoor ontwikkelde Neptunus, gezamenlijk met het Houtbouwcollectief, een prefab vloersysteem. Multideck Flexolution genaamd. Het bijzondere van deze prefab elementen is dat ze berekend zijn op een maximale veranderlijke belasting van 500 kg/m2, demontabel en herbruikbaar.

Houtbouwcollectief
Het Houtbouwcollectief is een samenwerking tussen Arcon Houtconstructief (lijmhouten constructies), Ingenieursburo Ulehake en Kroonhout (HSB).

Neem contact op en ontdek hoe onze inzichten in HSB je verder brengen.

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

    Gerelateerde projecten

    Kroonhout is een handelsmerk van

    Kroonhout is een handelsmerk van